dEmO: Soms Is Niet Altijd

by Publiek Geheim

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €7 EUR  or more

     

1.
2.
3.
4.
5.
03:29

about

2017 is het jaar van Publiek Geheim, de gloednieuwe formatie van een van de grootste songwriters van het moment, Zoli Soos (2,04 m).
Publiek Geheim onthult dit seizoen een pakkend album met songs die je niet zult vergeten. Live de band meemaken kan slechts dit jaar tijdens een van de exclusieve en bijzondere shows. Zorg dat je erbij bent!

De in Hongarije geboren Zoli Soos heeft jarenlang Nederlandse muziek beluisterd (zowel Engels als Nederlandstalig). Zijn conclusie: er is geen Nederlandstalige band die maar in de buurt komt van zijn favoriete `Kispál és a borz` (`Kleine Paul en de das`), een energieke alternatieve rock band uit Hongarije. Daar moest verandering in komen. Na een zoektocht van een jaar is de formatie nu rond: fijne muzikale partners van over de jaren heen zijn benaderd door Soos en de formatie Publiek Geheim is een feit.

---
ENG

The Amsterdam based `Publiek Geheim` (`Public Secret`) is the newest initiative of one of the greatest songwriters of our time, Zoli Soos (6 ft 8 inches). This Indie Pop band will only be performing in 2017. So make sure, you`ll check them out as soon as possible!

credits

released February 27, 2017

tags

license

all rights reserved

about

Publiek Geheim Amsterdam, Netherlands

contact / help

Contact Publiek Geheim

Streaming and
Download help